tisdag 27 juni 2017

Imorgon smäller det!

Ursäktar min ohejdliga iver, men imorgon är det faktist dags för sommarens största utmaning, iiiih! Skräckblandad förväntan, massa tankar om allt som ska med i ryggsäcken, olika taktiker i fråga om myggbekämpning, väderkoll en gång i timmen... :D Nu börjar det hela dock vara "på rade". Energidryck, bars är inhandlat. Frukosten planerat, gröt med kvarge samt en banan innan start. Kvällsmaten även den inhandlad, baserat på förra årets illamående är det säkert att köra med en påse chips och limoglad. Pappa lovade att köra via Rolls om jag nu änfå råkar känna skräpmat på hemvägen.

Men redan nu gick ju inte allt som tänkt. Givetvis glömdes ett och annat hemma, som sig bör; hoodie och värktabletter. Nå, hoodie som hoodie, men Vasalopps-hupparin hade känts sådär "yes!" och var lagom tjock. Hemma hos föräldrarna  (där jag sover inatt) hittades hela två hoodies, varav den enas dragkedja gick sönder när jag provade den... >< Värktabletter ska nog hittas i nån gömma, så det ordnar sig också.

Uppladdning i matväg ikväll blir inget märkvärdigt. Det blev pappas köttbullar med pasta och riven morot till middag, en proteinmilkshake nu ikväll och ännu en leverkorvsmacka på kommande. Jaa, och så Allsång på Skansen i bakgrunden förstås, för det är aldrig fel att tanka med bra stämning. :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar