söndag 5 mars 2017

God Måndag

God Måndag-morgon! Hoppas de som firat sportlov förra veckan hade det riktigt skönt, varierande före till trots. Helt fantastiskt väder igår åtminstone! Vi passade på att ta både en längre promenad på land, och en kortare promenas över isen. Sjukt mycket folk ute på vattnet såhär års, sällan man kan bli på riktigt bra humör bara av att se andra motionera.

Måndagsmorgon efter ett fullspäckat veckoslut medför, som sig bör, en gnutta ångest. Ingen har haft tid eller ork att tvätta kläder, köksbänken svällee utav disk och hälen är ockuperad utav flertalet stekpannor. I skrivande stund äter jag morgongröten ur den sista rena lilla skålen. Panik kommer att utbryta framåt kvällen. En stor lycka i vardagen här förra veckan var när jag upptäckte ett tre gånger kortade diskmaskinsprogram, som faktiskt funkade! Tänk vad det gör skillnad en måndag kväll,  om disken blir klar klockan 21 eller 22.45. Score!

Eftersom det är 'skitkallt' denhär måndagen och 'någon' har glömt att plugga i bilen får det nu bli ett kortare inlägg. Dock avslutar jag med en drös veckoslutsbilder, här från Olearys på lördag och friluftsvistelse på söndag.

Denhär bilden var 100% spontan/un-staged, och kanske kvällens bästa bild. :D

Glada tzejer ^^


House Burger för egen del, innehöll nog allt och lite till. Smaskens!

Torr asfalt, Halleluja!! Hälge diggar..


Carpe Diem! En med nervsmärta i låret och en med lätt migrän (/lätt krabbis), men ut måst man fara när det är såhär fint! Mera sånt! ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar