måndag 16 januari 2017

Tack och förlåt Måndag

En onormalt givande måndag håller på att gå till historien. Är uppriktigt förvånad. Nätt så! *sluter fred med Måndag* Det hände mycket på jobbet idag, men fick inget gjort, haha. Det är en bra dag med andra ord. Många bollar i luften samtidigt som bollas runt och får utvecklas. För att det skall kallas 'jonglering' ska ju bollarna också hållas i luften en stund. Sedan, en annan dag får bollarna falla ner i handen, en i taget, och stanna där.

Den klurigaste bollen att flyga runt idag var en reklam-/introduktionsvideo. Hade en klar vision om vad det skulle bli och råkade hitta en jättebra (eller "jättebra") app för ändamålet. Fotnot: är jag typ enda människan som fortfarande alltid blir lika imponerad av att hitta appar för just det behov man söker? Tänk så mycket folk har lyckats hitta på! Nåväl, fixade på med videon ännu ikväll, men för en stund sedan låste sig programmet totalt.. Men video ska det bli, förr eller senare!

Mumsig middag blev det idag också, krispigt stekta biffar med ugnsgratinerade morötter och blomkål, samt en grov bön-&ärt pure. Nams nams. Har försökt att göra lite nyttigare mat hemma hos oss nu efter julen, också att äta lite mindre portioner och snacksa mera mellis. Nej faktist, det senare har jag inte riktigt orkat satsa fullt på, chiapuddingar ligger på agendan men har inte hittat tillräcklig motiv(ering) ännu. Det är en såndär motivering som man måste gå ut och jaga tror jag. Ta på sig kamoflage kläder och med en hov i högsta hugg ska man gå och lura i buskarna. Eller ska man kanske meta? Nå nog hittas det förr eller senare, man måste bara ha lite tålamod. Annat är det med gym-motivationen, den ska nog fångas i skickligt gjorda fällor och sånt.




Nu blir det däremot nedvarvning med dessa, tippar att det blir boken som drar bäst. Hmm... ja förutom dumheten i gult som flinar... A tyckte ju att vi behövde testa en ny chokladplatta ikväll. Ber att får påpeka att jag var helt odelaktig i eländet, duktiga jag var ju hemma och stekte morötter och mixade bönor. Saldot hittills är två rader, och så ska det förbli.




Spelkväll blev det ju för majoriteten av hushållet ikväll också. Försökte ligga med de andra i sängen men tröttnade efter fem minuter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar